hp.world

HP Lanseaza Noi Imprimante

Noile Imprimante de la HP

HP introduce cateva imprimante noi LaserJet pentru afaceri, lansand noile modele de imprimante LaserJet Pro MFP M521, LaserJet Pro Color MFP M570 și LaserJet Enterprise M725.

Primele doua modele vin cu cap dublu de scanare si cu o procesare rapida, ele putand imprima de asemenea fata-verso. Aceste imprimante prezinta, de asemenea, optiunile HP ePrint si imprimarea wireless. Ambele imprimante ofera functiuni de imprimare, scanare, copiere si fax si sunt ideale pentru business-urile mici si mijlocii, putand fi utile si pentru unele afaceri mai mari.

Imprimanta HP
Imprimanta HP LaserJet Enterprise M725

LaserJet Enterprise M725 este creat pentru afaceri mai mari, in special pentru grupuri mari de lucru. Imprimanta promite costuri mai mici la listare si o viteza de lucru suficient de mare. Aceasta include hard disk-uri criptate pentru motive de siguranță, Pin Printing și interfata de integrare pentru orice solutii hardware de securitate, necesare pentru ea. Este un dispozitiv destul de complet si unul prin care HP spera ca isi va consolida pozitia pe toate pietele.

Pozitia HP pe piata de imprimante

HP a observat recent o scadere a valorii cotei sale pe piata la imprimante in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) in T1 iar lansarea acestor noi imprimante creeaza pentru HP premiza de a creste vanzarile si de a recupera pierderile. Industria de imprimante cu jet de cerneala pare mult mai predispusa la scadere decat piata imprimantelor laser, astfel incat acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a lansa noi imprimante pe piata.

LaserJet Pro Color MFP M570
Imprimanta HP LaserJet Pro Color MFP M570

Daca aveti nevoie de orice cartus de imprimanta, cu cerneala sau toner, va putem ajuta cu cartuse originale sau compatibile pe magazinul nostru online – nu ezitati sa ne contactati.

One thought on “HP Lanseaza Noi Imprimante

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.