HTC lanseaza noi telefoane din gama Desire

În ciuda tuturor rapoartelor despre iminenta cădere, HTC încă mai produce smartphone-uri. De fapt, compania a introdus in ianuarie patru noi telefoane Android de buget economic în linia sa Desire.
HTC Desire 520, 526, 626, și 626s toate vor rula pe un procesor „low-end” Qualcomm Snapdragon 210, o baterie de 2.000 mAh, dar vor folosi sistemul HTC pentru Android 5.1, Sense 7. Desire 520 va dispune de un ecran de 4.5-inch FWVGA iar Desire 526 de un ecran qHD de 4,7 inch.

HTC Desire 520, 526, 626, și 626s
Seria HTC Desire – 520, 526, 626, și 626s

HTC Desire 520 va folosi, de asemenea, memorie de 1GB de RAM și va fi vândut exclusiv ca un telefon pre-paid în diferite rețele, iar HTC Desire 526 va cu memorie de 1,5 GB de RAM va fi introdus exclusiv pe piața americană pentru Verizon Wireless (după cum se aude).
HTC Desire 626 și 626s, fiecare vin dotate cu același procesor și acumulator ca și modelele Desire 520 și 526. HTC Desire 626 oferă memorie de 1.5GB de RAM, în timp ce Desire 626s oferă doar 1GB. Vor include, de asemenea, fiecare, ecran cu rezoluție la 720p de 5 inci. Ambele telefoane vor fi disponibile la majoritatea retelelor de telefonie mobila. Fiecare operator va confirma culorile și modelele pe parcursul următoarelor câteva luni. HTC nu a oferit nicio dată de lansare specifică, dar a declarat că fiecare telefon va fi disponibil sub valoarea de 200 de dolari.

Povestea din spatele poveștii: întrebat dacă „producerea unei alte generații de telefoane Desire economice este în strânsă legătură cu succesul lor la public”, HTC a răspuns că „vânzarea smartphone-urilor „high-end” a ajuns la un punct mort” –ceea ce este adevărat. Nu au mai rămas mulți „noi cumpărători” pe piața de telefoane de ultima generatie.
Dar, de asemenea, HTC nu mai are tonele de bani cu care să se joace cu acest tip de investiții, iar gama de telefoane de putere medie și low-end pare un pic o distragere a atenției, mai ales că cimitirul de companii tehnologice este plin cu „cadavrele” celor care au încercat să producă niște produse „accesibile” în mijlocul bătăliei de pe această piață.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.