Acer Aspire Switch 11 V

Acer War: last PC maker standing

CEO-ul companiei taiwaneze „Acer”, Jason Chen, a declarat luna trecută: „Acer: last PC maker standing”, iar de vineri a început ploaia de lansări de noi laptop-uri și desktop-uri care rulează Windows și Chrome, asupra concurenților săi, și încă în rafale.
Acer va arăta mai multe detalii despre noile PC-uri la Computex 2015, săptămâna viitoare, la puțin mai mult de o lună după ce a avut loc un mare eveniment in New York, la noul World Trade Center la care a prezentat zeci de alte noi laptop-uri, desktop-uri și produse pentru jocuri pe PC.

Switch 11 V
Poate cel mai interesant dintre cele mai recente din acest lot este Acer Aspire Switch 11 V un hibrid laptop/tabletă. Ecranul full HD de 11 inci se poate desprinde de o tastatură pentru a deveni o tabletă. Dispozitivul are un procesor Core M și oferă până la opt ore de viață a bateriei. Acer Aspire Switch 11 V are un ecran Gorilla Glass, care oferă un nivel mai ridicat de protecție în caz de șocuri. Acer nu a spus cand va fi livrat, sau la ce preț, dar caracteristicile sale premium l-ar putea face mai costisitor decât alte produse Switch, care încep în jur de 200 de dolari pentru un ecran de 10 inci.

Acer a anunțat, de asemenea, o nouă linie de desktop-uri „Acer Aspire Z all-in-one”, inclusiv Z3-710, care are un ecran de 23,8 inci și ZC-700, cu un ecran de 19.5 inci. Desktop-urile „all-in-one” vor fi dotate cu procesoare de la Intel și ecrane Full HD, cu până la 8 GB de memorie și până la 2TB de stocare pe hard disk. Acestea vor veni cu sistemul Windows 8.1 instalat, urmând să fie updatat gratuit la Windows 10, ce va fi lansat în al treilea trimestru.

Acer Aspire  Z3-710
Acer Aspire Z3-710

Compania a adăugat, de asemenea, Acer Chromebox CXI2 liniei sale în continuă creștere de laptopuri Chrome și desktop-uri. Acest desktop nu are nici o caracteristică deosebită față de ofertele rivale de la alte companii, cum ar fi Asus sau Dell, dar Acer este cel mai mare furnizor de dispozitive Chrome și produsele sale au fost în general mai bine primite. Acer Chromebox CXI2 va fi disponibil cu opțiunea de procesoare Intel Celeron sau Intel Core i3, solid-state drive (SSD) de 16GB, până la 8GB de memorie, cu wireless 802.11ac și Gigabit Ethernet. Acest desktop-ar putea intra în programul „Chrome for Work” al Google, program ce dorește a impune sistemul de operare Chrome la multe întreprinderi și instituții. Detaliile despre prețuri încă nu sunt disponibile.

Acer Chromebox CXI2
Acer Chromebox CXI2

Acer se află în fața unui război total: Asus, Dell și MSI sunt încă în picioare, și toată lumea se așteaptă ca acestea să se răzbune la Computex cu anunțurile despre PC-urile proprii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.