HTC One M8 cu Windows

Vă place HTC One M8 cu Windows? Ei bine, sunteți norocoși. După ce zvonurile de la inceputul acestei luni au sugerat o posibilă colaborare a HTC cu Microsoft, HTC One M8 bazat pe Windows Phone este acum oficial.
Oferta a debutat la Verizon USA în exclusivitate, varianta Windows Phone este imposibil de diferențiat față de omologul său Android la nivel de hardware, și asta e un lucru bun, deoarece am iubit designul uimitor al originalului. Dar am avut o scurtă ocazie de a folosi One (M8) pentru Windows, pentru a vedea ce este nou în ambalajul software.

HTC One M8 cu Windows
HTC One M8 cu Windows

Din cap până în picioare, este aceeași bucată de hardware ca și varianta Android (M8). Din perspectiva designului acest smartphone a fost printre cele mai atractive telefoane cu Android de pe piață ridicîndu-se până peste noii competitori ai Windows Phone. Este chiar mai bun decât Nokia Lumia Icon. În afară de logo-ul Windows Phone pe spate, e imposibil să vedeți diferența dintre acest HTC One M8 și originalul, așa că să trecem la software.

Android 4.4 este afară și Windows 8.1 este înăuntru. Dacă nu sunteți familiarizați cu iconițele de bază ale sistemului de operare mobil de la Microsoft, asigurați-vă că verificați și alte review-uri cu privire la acest sistem de operare pentru a face o trecere în revista completă a caracteristicilor. Pentru a concluziona, veți obține un sistem șmecher care se încadrează undeva între șlefuitul iOS și un Android personalizat. Nou la Windows 8,1 este „Cortana”, răspunsul Microsoft la „Siri” și „Google Now” și o serie de caracteristici care aduc Windows Phone mai aproape de celelalte sisteme.

În domeniul foto, HTC folosește aceiași senzori Ultrapixel și Duo Lens, necesari pentru reambalarea funcțiilor camerei sale personalizate într-un Windows Phone mai prietenos cu aplicațiile. Sistemul aparatului de fotografiat este mai mult sau mai puțin identic cu cel găsit pe Android, cu excepția unor iconițe de la Windows și suport pentru lentile aflat și pe celelalte Windows Phone. Am avut șansa de a ne juca cu câteva selecții de imagine și efecte, și totul a funcșionat după cum era de așteptat. HTC a renunțat la filtrele animate „brânzos” și găsite pe HTC One M8 cu Android.
„BlinkFeed” își face de asemenea apariția oferind știri personalizate și feed-uri sociale într-o interfață vizuală convingătoare. Aceasta pare ușor diferită datorită fonturilor de la Windows, iar mișcarea este mai fluidă, dar în afară de aceste lucruri este aceeași aplicație pe care o știm cu toții.

Utilizatorii HTC One M8 pe bază de Android care vor căuta un comutator de software n-au noroc, deoarece reprezentanții HTC au declarat că acordurile de licență împiedică furnizarea unei memorii ROM „flashabilă”, pentru comunitatea dezvoltatorilor.
HTC One M8 pentru Windows va debuta în 19 august exclusiv în USA la Verizon Wireless cu un preț promotional de 99.99 dolari la un contract pe doi ani. AT&T, de asemenea, a declarat că va adăuga telefonul în gama sa de top, dar la o dată ulterioară.

2 thoughts on “HTC One M8 cu Windows

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.