Canon Lanseaza Seria de Imprimante A1

Canon a lansat două noi imprimante de format mare care vizează piața posterelor și infograficelor.
Seria de imprimante SE imagePROGRAF include mărimile de printare de 24 inci (iPF6400SE) și 44 inci (imprimanta iPF8400SE).

Modele noi de la Canon

Ambele modele folosesc o mulțime de caracteristici pentru o eficiență sporită, inclusiv un mod de imprimare rapidă, care poate imprima o dimensiune A1/D  de mărimea unui poster, pe hârtie cretată, în aproximativ un minut.
In modul de imprimare economic se reduce consumul de cerneală cu pana la 50 la sută, comparativ cu modul standard.

Canon IPF6400SE
Canon IPF6400SE

Rezervoarele mai mari și mai ieftine pentru cerneală sunt deasemenea o sursă de economie iar driverul imprimantei oferă o caracteristică specială pentru imprimarea mai multor lucrări pe o singură coală de hârtie .
Noile imprimante de la Canon, de asemenea, vin cu rezervoarele de cerneală speciale pentru schimbarea cernelii în timp ce dispozitivul este in functiune plus o funcție de asistența a operatorului pentru notificarea utilizatorilor asupra nevoilor de service pe care imprimanta le poate necesita din timp in timp.
Canon oferă, de asemenea, software-ul PosterArtist Lite pentru designul posterelor simple.

Cerneală mai ieftină pentru imprimanta Canon

Imprimantele fac uz de noul sistem de cerneală cu șase culori de la Canon, care adaugă roșu pe langă cyan-ul tradițional, magenta, galbenul si cernelurile negre și negre mate disponibile anterior.
Aceste culori sunt livrate printr-un singur cap de imprimare cu șase canale, care permite printarea rapidă datorită numarului mare de duze individuale (15360 în total).

Canon iPF8400SE
Canon iPF8400SE

Canon are , de asemenea, de cerneală cu pigmenți LUCIA EX pentru mai multe culori de lungă durată, vibrante si rezistente la zgarieturi, un element important pentru factorii de decizie ai firmelor producătoare de postere și ale lucrări cu format mare de imprimare.

Canon IPF6400SE se va vinde pentru 2.495 dolari (£ 1495), în timp ce Canon iPF8400SE va ajunge pe piată la 4.495 dolari (£ 2690).

Advertisements

One thought on “Canon Lanseaza Seria de Imprimante A1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.