HP adoptă suportul pentru Android-KitKat

Hewlett-Packard vrea să facă imprimarea wireless de documente prin dispozitivele mobile Android la fel de ușoare ca si atingerea unui singur buton.

Printarea wireless devine mai usoara!

Compania a anuntat, marti, o nouă imprimantă laser, wireless, HP Color LaserJet Pro MFP M476 , care profită de suport de imprimare nativ pentru dispozitivele mobile ce rulează sistemul de operare Android 4.4 , cu nume de cod KitKat.

Imprimanta de birou HP Color LaserJet Pro MFP M476, incepand de la pretul de 529 dolari, este prima imprimantă certificată pentru a profita de un plug-in dezvoltat de alianța Mopria, care are scopul de a face imprimarea fără fir ușoară pentru smartphone-uri și tablete cu sistemul de operare Android 4.4, a declarat David Laing , director de inovare pentru LaserJet Enterprise Solutions de la HP. Alianța Mopria este constituită din firme de top producătoare de imprimante, cum ar fi Xerox, HP, Canon și Samsung în calitate de membri. Mopria va lansa mai multe dispozitive certificate în viitor, a spus Laing.

Imprimarea wireless
Imprimarea wireless

Cu plugin-ul de la Mopria, utilizatorii pot trece o comandă de imprimare de la mobil la HP Color LaserJet Pro MFP M476, fără a fi nevoie să treacă printr- o cerere separată, cum ar fi aplicatiile pentru imprimante HP. Utilizatorii vor putea să atingă pictograma de imprimare dintr-o aplicație, la fel ca pe PC-uri iar apoi vor selecta o imprimantă wireless la alegere.

HP Color LaserJet si printarea wireless

1160438715001_3262038491001_Training-Module-CLJ-Pro-M476-NA-02132014-vs
HP Color LaserJet Pro MFP M476

HP Color LaserJet Pro MFP M476 va fi capabilă de a imprima prin peer- to-peer Wi – Fi sau fiind în apropierea – unei conexiuni. Anterior, ar fi fost nevoie de acces la o rețea fără fir pentru a imprima documente de pe o imprimantă fără fir, a spus Laing.
Noua imprimantă are un ecran de 3.5-inci, și poate, de asemenea, copia, scana și primi/trimite faxuri. Produsul, care se adresează birourilor mici-medii, are, de asemenea, imprimare și scanare pe ambele fete iar ambele functii pot fi gestionate de la distanță.

HP Color LaserJet Pro MFP M476, de asemenea, imprimă direct de la fișiere în serviciile de stocare online, cum ar fi Box.net și Google Drive. Cartusele negre, cyan, magenta și galben pot genera aproximativ 1.200 de pagini imprimate fiecare.

Imprimanta depășește in performanțe modelul anterior M475, care a fost și mai scump, a spus Laing.

Advertisements

One thought on “HP adoptă suportul pentru Android-KitKat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.