HTC M8 – Urmatorul Smartphone din Taiwan! Zvonuri si Fotografii!

Cel mai nou smartphone al emblematicei companii taiwaneze, HTC, nu este de așteptat până in 25 martie, dar utilizatorii internetului au degustat o bucatică de informatie in acest week-end, datorită unor fotografii apărute pe net care arată si discuta cate ceva despre noul gadget.
Blogul francez “No Where Else” de duminică, a publicat imagini de pe un site chinez, “Weibo” despre așa numitul HTC M8, inregistrat in China ca “mobile brand”, alături de fratele său supradimensionat, HTC One Max .

This slideshow requires JavaScript.

Producatorul taiwanez de smartphone-uri se pregateste pentru a dezvalui succesorul emblematicului telefon HTC One în două săptămâni, în timpul unor evenimente simultane ce se vor desfăsura în New York și Londra.

Detalii despre HTC M8

Detaliile despre dispozitiv rămâne insuficiente, cu toate că zvonurile sugerează că anterior numitul “All New HTC One” va avea cu o carcasa metalică și afișare 1080p la o dimensiune a ecranului de 5 inci, procesor quad – core Snapdragon 800 de 2.5GHz, 3GB de memorie RAM și va rula cel mai recent sistem de operare mobil Google, Android 4.4 KitKat .
Bazandu-se pe scurgerea unor fotografii, s-a mai raportat si al doilea senzor pentru camera foto care pare să fie asezat chiar deasupra camerei din spate, îmbunătățind timpul de focalizare și expunerea la lumină.

Poze HTC de la @evleaks

Din punct de vedere fizic, noul telefon ar arăta destul de similar cu predecesorul – insă cele mai mari excepții vor fi o nouă locație pentru senzorii frontali și butoanele de volum, care vor apărea acum pe partea dreaptă, lângă portul cartelei SIM. Peste toate acestea, din nou @evleaks posteaza pe Twitter o imagine cu o carcasa ciudată al unui nou HTC One, care utilizează LED-uri pentru a afișa ora, vremea și, eventual alte notificări direct pe coperta ce protejează telefonul.

@evleaks concept
@evleaks concept

Postul celui de mai sus da vesti si despre un nou Google Play, o editie de ultimă generație, specială pentru acest HTC M8 .
Într-un efort de a-si stimula profilul în USA , HTC a lansat recent programul Advantage HTC, care garantează proprietarior de smartphone-uri high-end, doi ani de actualizări gratuite pentru sistemul Android, înlocuirea ecranului spart timp de șase luni și spatiu suplimentar de stocare pe Google Drive.

By Stephanie Mlot

Advertisements

One thought on “HTC M8 – Urmatorul Smartphone din Taiwan! Zvonuri si Fotografii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.