Costurile uriașe la cerneala de imprimantă revoltă consumatorii și parlamentarii! In USA!

O uncie de cerneală (30 ml) de imprimantă poate costa aproximativ 60 dolari – mai mult decât costul unei imprimante. Costurile scandaloase au inspirat parlamentarii din New Jersey să ia măsuri.

Cartuse de imprimanta sau Sampanie?

Ce costă mai mult, o uncie de cerneală sau o uncie de șampanie? Dacă ai răspuns sampania, ai greșit. O uncie de cerneală costa cca 60 dolari – aproximativ de 30 de ori costul unei uncii de Moet & Chandon.

Moet & Chandon
Moet & Chandon

Consumatorii, proprietarii de afaceri mici  și oricine are o imprimanta cu jet de cerneală s-au plans de mult timp despre prețurile “nesimtite” ale cartuselor de cerneală  și acum acest subiect intra in atenția parlamentarilor din New Jersey și a promotorilor din marketingul acestui segment, de asemenea.

Cartuse de Imprimanta Legale!

Statul New Jersey a reintrodus recent un proiect de lege care cere producătorilor de imprimante și cartușe a afișa imperativ pe ambalajele de la cartusele de imprimanta, costul mediu pentru a imprima 1000 de pagini. Contravenienții se vor confrunta cu o penalizare de la 10.000 la 20.000 de dolari.

Cartridge World, un retailer de cartușele remanufacturate de la terțe părți, cu opt magazine în New York City, are planuri pentru lansarea unei campanii de publicitate prin care dorește sa exprime furia consumatorilor in privința subiectului cartușelor de imprimantă originale vandute la preturi exorbitante.

courtesy JR/New York Daily News
courtesy JR/New York Daily News

Cartridge Service va asteapta pe pagina sa pentru preturi deosebit de avantajoase la cartuse de imprimanta precum si cu kit-uri de refill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.