Sfaturi și Trucuri in Imprimarea Color pentru Marketing

Chiar și în epoca informaticii și a atotputernicului Internet, marketingul cu imprimari joacă încă un rol important în funcționarea întreprinderilor mici si mijlocii.
Imprimarea este veche de secole, și utilizarea sa este inca benefică in ziua de azi . Chiar dacă smartphone-urile au preluat o mulțime de functii ale marketingului traditional, o broșură imprimată transmite încă autoritate și grija fată de produsul pe care doresti sa-l vinzi. Toată lumea este familiarizată cu brosurile și toată lumea, lucru foarte important, poate manevra o broșură, un flyer, sau o pagină de hartie.

Cum sa cumperi cópii color ieftine, de calitate superioară

Oricat de bine ar arata marketingul cu imprimate colorate, poti obține încă unele cópii de slabă calitate, lăsându-ti portofelul mai mult decât morocănos. Există mai multe sfaturi pe care le putem da, insă am redus totul la câteva, cu care poti obține de la început direcția cea bună.

Găsirea imprimeriei  color  potrivite, on-line:

Singura problemă in a comanda on-line este filtrarea prin multitudinea de opțiuni care sunt disponibile. Iată câteva sfaturi incercate, cu privire la ce să cauti atunci când cumperi on-line imprimare color pentru materialele de marketing.

Color Me Up!
Color Me Up!

Cantitatea de Imprimate

Multe tehnologii ale companiilor de imprimare color te obliga la cantități prestabilite. Si ajungi să cumperi prea mult și apoi, în cazul în care ai nevoie sa schimbi unele informații despre printările tale, in scurt timp ajungi să arunci restul. Asta nu este bine.
Sfat : Găseste o companie care iti permite să alegi cantitatea de printuri pe care o doresti.

Calitatea Imprimatelor Color

Aceasta companie iti spune ce echipamente foloseste? Chiar dacă nu știi diferența dintre imprimante, o companie aflată într-un apartament nu iti va spune si nu este un semn bun .
Sfat : Caută-le echipamentele pe internet dupa ce intrebi numele imprimantelor pe le folosesc. De asemenea, în cazul în care se poate, cere o dovadă a ceea ce printeaza și vezi cum apare “live”. Este posibil să doresti un alt tip de hârtie sau calitatea este pur si simplu prea slabă.

Executia Finala

Acest lucru înseamnă cât de repede vi se poate produce comanda. Unele companii pot lungi acest timp de executie pentru a-si diminua pe costurile în timp ce aștepți nepermis de mult pentru comanda plătită.
Sfat : Uită-te dupa timpii medii de răspuns. Unele comenzi dureaza mai mult decât altele, dar cele mai multe ar trebui să fie gata în 24-48 de ore, în cazul în care compania de imprimare este bine manageriată.

Momeli și Schimbări de Preturi

Vei vedea un preț scăzut publicat pe site ceea ce va atrage după sine un click si o comandă, eventual. Insă când ajungi pe finalul comenzii, vezi că nimic din ce ai nevoie nu este disponibil la acel preț! O tactică clasica, dar descurajatoare.
Sfat: Uită-te dacă se poate la modul de stabilire a prețurilor si alege mai bine sa cheltui banii pe un upgrade al calitătii hârtiei decat pe un preț mic inselător.

Imprimante HP
Imprimante HP

Păstrați aceste sfaturi la îndemână atunci când sunteți gata a căuta imprimanta sau compania de imprimare online, pentru a o gasi pe cea care poate oferi calitate de top la cópii color ieftine. O afacere mică, ce cumpără inteligent, va avea un cont fericit pe cardul de credit și o tonă de încredere din partea clientilor prin imprimatele color desăvarsite oferite.

One thought on “Sfaturi și Trucuri in Imprimarea Color pentru Marketing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.